EURIE Uluslararası Yükseköğretim Zirvesi-İstanbul, 2016

Uluslararası İlişkiler Ofisi Koordinatörlüğünden duyurulur:

Üniversitemiz 17-19 Şubat 2016 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek olan EURIE Uluslararası Eğitim Zirvesine Study in Turkey pavilyonu altında katılacaktır. İlki düzenlenen bu organizasyonun teması ‘‘Discovering New Horizons” olarak belirlenmiştir. Bu zirve tüm dünyadan üniversitelerin tanınırlığını artırması ve network çalışmalarını genişletmesine imkân sağlamaktadır. Bu vesileyle üniversiteler üğişbirliği geliştirme, ortak projeler yürütme, öğrenci ve öğretim elemanı değişim programları ve geleceğe dair yeni fırsatlar elde etme imkânına sahip olacaklar. Study in Turkey pavilyonunda yer alan üniversitelerin doktora öğrencileri ve araştırma görevlileri, kayıtta üniversite kimliklerini göstererek tüm konferanslara ve fuar alanına giriş yapabileceklerdir.

Detaylı bilgi için, linki tıklayınız https://www.eurieeducationsummit.com/ ve ekteki afişi inceleyiniz.

Saygılarımızla,